TOKAT / MERKEZ - Semerci İmam Hatip Ortaokulu

Haz

Okulumuzda Nisan-Mayıs aylarında KTS çalışması olarak soru çözmede karşılaşılan güçlükler, çözerken yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı

Haz

Okulumuz Nisan-Mayıs ayları içerisinde elektrik üretimi ile ilgili eğitim gezisi; Almus Hidroelektrik Santraline yapıldı.

Haz

Okulumuz Nisan-Mayıs ayları eğitim ortamları ve fiziki eğitim alanları faaliyeti gerçekleştirildi. Hüseyin HAFIZOĞLU tarafından çalışma yapıldı

Nis

Okulumuzda Berat Kandili kutlaması öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Abdulsamet DEMİR tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve akabinde slayt gösterimi yapıldı.

Nis

Dost Kitaplar/Kitap Dostları faaliyeti kapsamında öğrencilerimiz kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Nis

Okul Rehber Öğretmenimiz Ahsen Sena ALEMDAĞ tarafından akademik başarıyı arttırma, LGS'ye hazırlık çalışmaları ve etkili ders çalışma yöntemleri ile ilgili seminerler verildi.

Nis

Okulumuz bahçesinde fidan dikme çalışması yapıldı. Fidan dikme çalışmasına okul müdürü, müdür yardımcısı, hizmetli ve öğrenciler katılmıştır.

Şbt

Okulumuzda KTS Aralık-Ocak ayları Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı kapsamında Yunus Emre ile ilgili konferans verildi.

Şbt

Okulumuz aralık ocak ayları akademeik gelişim ve kariyewr planlama faaliyetleri gerçekleştirldi.

Şbt

Okulumuzda KTS Aralık-Ocak dönemi kapsamında Öğretmenlerle toplantı yapıldı. Öğretim Yılı süresince uygulamaya alınacak projler görüşüldü.

Şbt

Okulumuz KTS Aralık-Ocak ayları faaliyetleri gerçekleştirildi. Okulun Fiziki İmkanları alanı kapsamında öğrenci,lerimizin rahat bir ortamda kitap okuyabilmeleri ve velilierimizin uygun ortamda kabulü için mekenlar oluşturuldu.